Contact and Location
About Us

Contacte i localització

CENTRE DE RECERCA EN AGRIGENÒMICA (CRAG)

Edifici CRAG - Campus UAB

08193 Cerdanyola del Vallès

Barcelona

 

Telèfon: +34 935 636 600

Fax: +34 935 636 601

E-mail: info@cragenomica.es

Com arribar al CRAG


El CRAG està situat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a la localitat de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), a 20 Km de la ciutat de Barcelona. S'hi pot arribar amb transport públic o privat. Si vens al CRAG amb vehicle propi, consulta l'apartat “Anar al CRAG” a continuació.


DES DE BARCELONA


En tren
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) – opció recomanada

Línia S2 (Sabadell-Parc del Nord)

Línia S6 (Universitat Autònoma)

A Barcelona aquests trens tenen parada a Plaça Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià. Les línies S2 i S6 tenen parada al Campus UAB (estacions de Bellaterra i Universitat Autònoma). Des de Plaça Catalunya es triguen 40 minuts i hi ha trens cada 6 minuts en hores punta i cada 15 minuts en hores vall. Des de la ciutat de Barcelona fins a tu necessitaràs un tiquet d'1 zona. Per anar al CRAG, baixa del tren a l'estació de la Universitat Autònoma. Des de l'estació d'FGC de la Universitat Autònoma fins al CRAG hi ha 10 minuts a peu.

Troba tota la informació sobre aquests trens a: https://www.fgc.cat/ca/ (línia Barcelona-Vallès)

En tren RENFE
Línia R7 (Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat)

Des de les estacions de tren de Barcelona Renfe-Cercanias de Sants, Plaça Catalunya, o Arc de Triomf agafar un tren (línies R3 i R12) fins a l'estació de Sant Andreu Arenal. Allí hauràs de canviar de línia per agafar l'R7 a “Cerdanyola Universitat”.  El viatge complet és d'uns 25 minuts, i els trens surten aproximadament cada 30 minuts durant tot el dia. Un cop a l'estació d'arribada es pot agafar un autobús gratuït de la UAB de 5 minuts fins a la parada “Eureka”, que es troba just al costat de l'edifici CRAG. 

http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/planos/barcelona.html
 

DES DE L'AEROPORT DE BARCELONA-EL PRAT
 

Taxi
Els taxis oficials de Barcelona són grocs i negres. Trobaràs una zona de taxis per qualsevol de les sortides principals de les terminals. El trajecte al campus de la UAB té una durada d'uns 40 minuts en condicions normals de trànsit i un cost aproximat de 50€. 

Transport públic
Per anar de l'aeroport al CRAG amb transport públic, primer haureu d'anar a la ciutat de Barcelona. Hi ha diferents opcions per fer-ho:

Bus (Aerobús)
Sortides cada 5-10 minuts des de qualsevol terminal de l'aeroport. El trajecte fins a Plaça Catalunya (Barcelona) és d'uns 35 minuts. Baixa a Plaça Catalunya i camina 3 minuts fins als Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per arribar a CRAG amb tren. 

http://www.aerobusbcn.com

Tren (RENFE)
El tren es troba a la terminal T2 de l'aeroport. Es tarda 20 minuts a Barcelona. Pots baixar del tren a l'estació de Sants o a l'estació de Passeig de Gràcia. Des d'allà haureu d'agafar un altre tren fins a l'estació de Sant Andreu Arenal (veure més amunt per a indicacions des d'allà fins al CRAG)
 

APARCAMENT AL CRAG


Un cop a les proximitats del CRAG, podeu anar a la entrada del CRAG , on hi ha algunes places d'aparcament, o bé podeu anar al Pàrquing Exterior del CRAG. Per aparcar a l'aparcament hauràs d'utilitzar l'intèrfon i demanar al recepcionista que obri la barrera.  

MÉS INFORMACIÓ


Mapa de transport del campus de la UAB.