Divulgació

La DefeNsA de les plantes

EN CA ES

El taller experimental La DefeNsA de les plantes està adreçat a grups de 1r i 2n de batxillerat. El taller pretén contribuir a sensibilitzar sobre la rellevància de la recerca en biologia vegetal, i en particular en les malalties de les plantes, al mateix temps que promou l’alfabetització científica de l’alumnat i fomenta vocacions científiques. Durant el taller, el grup de recerca Malalties bacterianes de les plantes i mort cel·lular plantejarà un repte científic a l'alumnat, que per tal de resoldre'l caldrà que treballi en equips com autèntics científics i científiques, fent hipòtesis, recollint dades i argumentant les conclusions. El taller es complementa amb una visita a les instal·lacions del CRAG.

En aquest moment, el període d’inscripció pels tallers del curs 2023/24 està tancat. Visita el web i les xarxes socials del CRAG per assabentar-te de les noves edicions, o subscriu-te a la llista de distribució de divulgació i t'avisarem per correu electrònic.

 

El taller es va dissenyar l'any 2020 Any Internacional de la Sanitat Vegetal conjuntament entre personal de comunicació i de recerca del CRAG (Zoila Babot, Ana Beatriz Moreno, Núria Sánchez Coll i Marc Valls) i del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona CRECIM-UAB (Digna Couso, Maria Navarro Palà i Èlia Tena), amb la col·laboració de Felip Lorenzo, professor d’educació secundària i ambaixador de STEAMcat.

 

Amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación, i del Programa Centro de Excelencia Severo Ochoa - Agencia Estatal de Investigación.

ministerio-fecyt-so
Més informació