La vida secreta de l’investigador de plantes

Divulgació

La vida secreta de l’investigador de plantes

EN CA ES

La vida secreta de l’investigador de plantes és un projecte fotogràfic que divulga la recerca en biologia vegetal, alhora que busca trencar els estereotips associats a aquesta feina. La paraula “secreta” no vol dir que tinguem res a amagar, sinó que fa referència a la desconeixença sobre què fem i qui som a la vida real els científics i científiques de plantes. 

El projecte engloba una exposició fotogràfica sobre el dia a dia del personal investigador jove dins i fora del laboratori, un conjunt d’entrevistes que aborden els mites i les veritats que envolten els biòlegs i biòlogues de plantes, i una pàgina web dedicada al món de la recerca en el camp de la biotecnologia de plantes.

Descobreix-ne més a la web de projecte i a les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook

La vida secreta de l’investigador de plantes

*Si esteu interessats en acollir l’exposició fotogràfica en un centre educatiu o social, contacteu amb nosaltres a través de communication@cragenomica.es.

Aquest projecte va ser liderat per la investigadora post-doctoral al CRAG Michela Osnato en col·laboració amb una fotògrafa (Carla Sedini) , un il·lustrador i un estudi creatiu, i va ser finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FCT‐17‐12694), del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Més informació