Divulgació

Sketching CRAG

EN CA ES

Durant l’any 2016, el CRAG va portar a terme un projecte de divulgació amb l’objectiu de donar a conèixer els resultats de la recerca que realitza i la seva repercussió social, a través de la quotidianitat i frescor del dibuix al natural, fomentant així la cultura científica. Per a aquest projecte, cinc sketchers professionals es van posar els guants i la bata i van fer una immersió en el món de la recerca en plantes i animals de granja. A través dels seus dibuixos i anotacions expliquen de manera didàctica els projectes i els descobriments dels investigadors del CRAG. Aquests dibuixos i els del centenar d’aficionats a l’sketching que visitaren el CRAG en una jornada de portes obertes, configuraren una exposició, un audiovisual i un llibre que es va presentar a la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Barcelona), en el marc de la Setmana de la Ciència.

 

Sketching CRAG

El llibre i l’audiovisual són accessibles a través dels enllaços que trobareu en aquesta pàgina. El llibre es troba també a disposició dels usuaris de les biblioteques públiques catalanes.

Aquest projecte va ser liderat per la investigadora del CRAG Elena Monte, en col·laboració amb Zahorí de Ideas-Drawing on Location, i va ser finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i pel Programa Severo Ochoa de Centres d’Excel·lència en R&D 2016-2019 (SEV‐2015‐0533), ambdós del Ministeri d’Economia i Competitivitat, i per Semillas Fitó.