Divulgació

Taller Plantes Mutants

EN CA ES

El taller experimental Plantes mutants s’ofereix a grups escolars de 5è i 6è de primària a les instal·lacions del CRAG. L’objectiu d’aquest taller és acostar l’alumnat dels últims cursos de primària a la funció i la utilitat de la ciència i a la manera de fer dels científics i científiques, tot aportant-los una experiència positiva.

Al taller, els nens i les nenes aprendran a reconèixer alguns aspectes característics de la investigació en plantes, com l’ús d’organismes model. Utilitzant plantes mutants i material de laboratori com lupes binoculars, els alumnes hauran de treballar com autèntics científics, observant atentament, fent les seves pròpies hipòtesis i arribant a conclusions de consens. El taller es complementa amb una visita a les instal·lacions del CRAG guiada per personal investigador.

En aquest moment, el període d’inscripció pels tallers del curs 2022/23 està tancat. Visita el web i les xarxes socials del CRAG per assabentar-te de les noves edicions, o subscriu-te a la llista de distribució de divulgació i t'avisarem per correu electrònic.

Vols veure com funciona? No et perdis les fotografies dels tallers!

 

El taller Plantes mutants va ser dissenyat l'any 2017 conjuntament pel Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) i el Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación, i del programa Centros de Excelencia Severo Ochoa - Agencia Estatal de Investigación.

ministerio-fecyt-so