Divulgació

Taller Plantes Mutants

El taller experimental Plantes mutants s’ofereix a grups escolars de 5è i 6è de primària a les instal·lacions del CRAG. L’objectiu d’aquest taller és acostar l’alumnat dels últims cursos de primària a la funció i la utilitat de la ciència i a la manera de fer dels científics i científiques, tot aportant-los una experiència positiva.

Al taller, els nens i les nenes aprendran a reconèixer alguns aspectes característics de la investigació en plantes, com l’ús d’organismes model. Utilitzant plantes mutants i material de laboratori com lupes binoculars, els alumnes hauran de treballar com autèntics científics, observant atentament, fent les seves pròpies hipòtesis i arribant a conclusions de consens. El taller es complementa amb una visita a les instal·lacions del CRAG guiada per personal investigador.

En aquest moment, el període d’inscripció pels tallers del curs 2023/24 està tancat. Visita el web i les xarxes socials del CRAG per assabentar-te de les noves edicions, o subscriu-te a la llista de distribució de divulgació i t'avisarem per correu electrònic.

Vols veure com funciona? No et perdis aquest vídeo!

 

El taller Plantes mutants va ser dissenyat l'any 2017 conjuntament pel Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) i el Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación, i del programa Centros de Excelencia Severo Ochoa - Agencia Estatal de Investigación.

ministerio-fecyt-so