Cada any, el Youth Mobile Festival (YoMo) reuneix dotzenes d’entitats de l’univers STEAM –ciència, tecnologia, enginyeria, art (i disseny) i matemàtiques– amb l’objectiu d’inspirar joves estudiants i de mostrar les carreres professionals i les tecnologies del sector, fomentant la seva curiositat.

Aquest esdeveniment, organitzat dins del marc del Mobile World Congress, ofereix un ampli ventall de contingut educatiu en una ambient divertit i atractiu, amb més de 100 exposicions, espectacles en directe, tallers interactius i activitats pràctiques. És una oportunitat ideal per a què els i les estudiants interactuïn amb universitats, centres de recerca, organismes institucionals, especialistes en divulgació i líders empresarials i industrials del món STEAM.

Des de la primera edició del YoMo el 2017, el CRAG s’ha sumat a aquesta gran exposició científica i tecnològica muntant un estand interactiu i oferint a escolars d’arreu del territori una experiència pràctica sobre la ciència i la investigació de plantes.

Estigueu atents a les properes edicions a la web del YoMo! L’assistència al festival és gratuïta per a grups escolars registrats.

No us perdeu les fotos de l’estand del CRAG al YoMo 2019 a l’àlbum de Facebook.

Podeu llegir més sobre la participació del CRAG al YoMo 2019 aquí.

 

Taller del CRAG al YOMO 2018

 

Més informació