• Català
  • English
  • Español
15 des. 2016 to 7 febr. 2017

Congrés: Exposició de Sketching Científic al Campus UAB

15 Dec 2016 to 17 Feb 2017

Exposició de Sketching Científic al Campus UAB

 

Durant aquest any, el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) ha dut a terme un projecte de divulgació científica amb l’objectiu d’explicar la recerca que realitza a través del dibuix al natural (sketching). Per a aquest projecte, 5 sketchers profesionals es van posar els guants i la bata i van fer una immersió en el món de la recerca en plantes i animals de granja. A través dels seus dibuixos i anotacions expliquen de manera didàctica els projectes i els descobriments dels investigadors del CRAG. Aquests dibuixos i els del centenar d’aficionats a l’sketching que visitaren el CRAG en una jornada de portes obertes, configuren un llibre, un audiovisual i una exposició.

 

L’exposició de les il·lustracions i fotografies de les jornades d’sketching científic es podrà visitar al espai expositiu Sala Teatre de la UAB (Plaça Cívica, Campus de Bellaterra) del 15 de desembre del 2016 al 31 de març del 2017.

 

El llibre es presentarà el dia 8 de Febrer a les 13h a la Sala Teatre de la UAB (Plaça Cívica, Campus de Bellaterra).

 

En la presentació del llibre, cuatre estudiants de doctorat del CRAG utilitzaran els dibuixos per a presentar els seus respectius programes de recerca. A més, comptarem amb la presència dels sketchers professionals Mercè Godàs i Alejandro Santos, que ens parlaran del repte que va suposar dibuixar la recerca al CRAG.

 

Es sortejaran dos llibres entre els assistents a la presentació!

 

Assistència gratuïta.  No cal reserva prèvia. Aforament limitat.

 

Podeu trobar més informació del projecte aquí.