Events

Jornada tècnica PATT: l'Ús de la genòmica per la millora i protecció de varietats vegetals

Una jornada per promoure el coneixement de la genòmica de plantes
Reunions i Cursos
06/06/2024 | 09:30 - 13:00
CRAG Auditorium

Des del Programa de Genòmica i Biotecnologia de l’Àrea Vegetal de l’IRTA al CRAG es vol promoure el coneixement de la genòmica de plantes, desmantellar mites i falses creences i donar a conèixer com la genòmica pot accelerar el procés de selecció de noves varietats vegetals, així com reforçar els drets de l’obtentor permetent una identificació varietal precisa, reproduïble i ràpida.

Per això, en aquesta jornada tècnica es farà una breu explicació sobre les aplicacions de la genòmica a l’agricultura amb exemples de col·laboració del CRAG amb el sector agrari. Seguidament, hi haurà una sessió pràctica, on es podrà veure de primera mà com s’apliquen les tècniques genòmiques al laboratori, així com visitar les instal·lacions, els hivernacles i els serveis cientificotècnics.

El lloc de realització de la jornada serà l'Auditori del CRAG. Places limitades, inscripcions gratuïtes aquí.

Activitat finançada a través de l’Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.

Programa Jornada PATT

 

event_calendar
Add to Calendar 2024-06-06 09:30:00 2024-06-06 13:00:00 Jornada tècnica PATT: l'Ús de la genòmica per la millora i protecció de varietats vegetals Des del Programa de Genòmica i Biotecnologia de l’Àrea Vegetal de l’IRTA al CRAG es vol promoure el coneixement de la genòmica de plantes, desmantellar mites i falses creences i donar a conèixer com la genòmica pot accelerar el procés de selecció de noves varietats vegetals, així com reforçar els drets de l’obtentor permetent una identificació varietal precisa, reproduïble i ràpida. Per això, en aquesta jornada tècnica es farà una breu explicació sobre les aplicacions de la genòmica a l’agricultura amb exemples de col·laboració del CRAG amb el sector agrari. Seguidament, hi haurà una sessió pràctica, on es podrà veure de primera mà com s’apliquen les tècniques genòmiques al laboratori, així com visitar les instal·lacions, els hivernacles i els serveis cientificotècnics. El lloc de realització de la jornada serà l'Auditori del CRAG. Places limitades, inscripcions gratuïtes aquí. Activitat finançada a través de l’Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.   CRAG Auditorium Europe/Madrid public