• Català
  • English
  • Español
19 Jul 2017

Congress: Presentació del Programa Generació d’Idees


19 de Juliol de 2017. 12h. Auditori del CRAG.

A càrrec de Júlia Palma, Responsable de l’àrea de emprenedoria del Parc de Recerca UAB.


El Parc de Recerca UAB llança una nova edició del Programa de Generació d'Idees per donar suport al personal investigador del campus de la UAB i dels centres de la Xarxa de Referència en Biotecnologia (XRB) a modelar les seves idees i generar solucions de mercat a partir de la seva recerca. Aquest any, el Programa pretén generar projectes en el sector de la biotecnologia industrial i la biomedicina.

El Programa de Generació d'Idees consisteix en una activitat formativa i pràctica que pretén ajudar als participants a generar idees i transformar-les en solucions que puguin arribar a la societat. La formació es focalitza en les tècniques de lean start up, és a dir, conèixer el client -sigui administració, persona física o empresa-, identificar el problema que hi ha i desenvolupar el prototip o servei conjuntament amb el client.

Començarà el mes d'octubre i s'estructura en tres fases. La primera part consistirà en diferents sessions creatives per generar idees i donar-les-hi forma, a partir de tècniques de coworking. En la segona, els participants rebran formació en aspectes clau com la propietat intel·lectual i la valorització, el model de negoci, el finançament i les tècniques de presentació. Per últim, es celebrarà un concurs on els participants presentaran el seu projecte davant d'experts en valorització d'idees de negoci i, d'entre tots els participants, es concediran tres premis.


Web: https://generacioidees.com/

Vídeo: https://youtu.be/l4-_PQuQYccInscripció: https://generacioidees.com/inscripcio/

Termini: De l’1 de juny de 2017 al 26 de setembre de 2017

Preu: Gratuït