Events

Fruites i verdures a l'alimentació humana [in Catalan]

Outreach Events
15/11/2021 | 18:30 - 20:00
Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB), La Rambla, 115, 08002, Barcelona

La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona organitza el col·loqui Fruites i verdures a l'alimentació humana dins del marc de la 26a Setmana de la Ciència i de l'Any internacional de les Fruites i Verdures.

Intervencions:

  • El rol de la innovació en la producció i consum de fruites i verdures - Josep Usall, director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
  • Valors nutritius de les fruites i verdures - Abel Mariné, catedràtic emèrit UB/ IEC.
  • Com arriba el nou coneixement de Genòmica a la millora de la producció de fruites i verdures - Pere Puigdomènech, professor d'investigació emèrit del CSIC al CRAG / RACAB / IEC.
  • Moderador: Ramon Maria Masalles, catedràtic UB / RACAB.

No és necessari reservar. L'aforament és limitat a la capacitat de la sala.

event_calendar
Add to Calendar 2021-11-15 18:30:00 2021-11-15 20:00:00 Fruites i verdures a l'alimentació humana [in Catalan] La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona organitza el col·loqui Fruites i verdures a l'alimentació humana dins del marc de la 26a Setmana de la Ciència i de l'Any internacional de les Fruites i Verdures. Intervencions: El rol de la innovació en la producció i consum de fruites i verdures - Josep Usall, director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Valors nutritius de les fruites i verdures - Abel Mariné, catedràtic emèrit UB/ IEC. Com arriba el nou coneixement de Genòmica a la millora de la producció de fruites i verdures - Pere Puigdomènech, professor d'investigació emèrit del CSIC al CRAG / RACAB / IEC. Moderador: Ramon Maria Masalles, catedràtic UB / RACAB. No és necessari reservar. L'aforament és limitat a la capacitat de la sala. Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB), La Rambla, 115, 08002, Barcelona Europe/Madrid public