Events

Un sector agrícola més competitiu de la mà de la millora genètica

Meetings and courses
From: 27/09/2023 | 10:00 To: 05/10/2023 | 12:00

Les investigadores del CRAG, Marta Pujol, Montse MartínSílvia Fornalè, participaran en aquestes 4 taules de diàleg sobre la millora genètica en el sector agrícola.

Aquesta és la primera activitat emmarcada dins del projecte DEMO GEMIPLANT, on volem donar a conèixer com la genòmica pot ajudar a desenvolupar i protegir noves varietats més sostenibles i adaptades al canvi climàtic, d’acord amb la demanda dels agricultors. Volem establir un diàleg amb agricultors, obtentors, viveristes i representants del sector agroalimentari, perquè ens exposin les seves necessitats i dur a terme un diàleg acostant la ciència al camp.

Les quatre taules de diàleg que tindran lloc a les quatre demarcacions són:
 
27 de setembre IRTA-Mas Badia (Girona)
28 de setembre IRTA-Fruitcentre (Lleida)
4 d’octubre IRTA-Mas Bové (Tarragona)
5 d’octubre IRTA-Cabrils (Barcelona)
 
Us podeu inscriure a través del portal de transferència de l’IRTA.

 
Aquesta activitat està finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.
 

DEMOPATT

 

event_calendar
Add to Calendar 2023-09-27 10:00:00 2023-10-05 12:00:00 Un sector agrícola més competitiu de la mà de la millora genètica Les investigadores del CRAG, Marta Pujol, Montse Martín i Sílvia Fornalè, participaran en aquestes 4 taules de diàleg sobre la millora genètica en el sector agrícola. Aquesta és la primera activitat emmarcada dins del projecte DEMO GEMIPLANT, on volem donar a conèixer com la genòmica pot ajudar a desenvolupar i protegir noves varietats més sostenibles i adaptades al canvi climàtic, d’acord amb la demanda dels agricultors. Volem establir un diàleg amb agricultors, obtentors, viveristes i representants del sector agroalimentari, perquè ens exposin les seves necessitats i dur a terme un diàleg acostant la ciència al camp. Les quatre taules de diàleg que tindran lloc a les quatre demarcacions són:   27 de setembre IRTA-Mas Badia (Girona) 28 de setembre IRTA-Fruitcentre (Lleida) 4 d’octubre IRTA-Mas Bové (Tarragona) 5 d’octubre IRTA-Cabrils (Barcelona)   Us podeu inscriure a través del portal de transferència de l’IRTA.   Aquesta activitat està finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.     Europe/Madrid public